If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ходих в Ауто Италия и там ми казаха,че само букса не се продава
Вероятно е станало някакво недоразумение.Все си мисля че не изглеждам толкова руса,че да си сменя цялото окабеляване на мотора,заради една букса
Както и да е,проблемът е решен Благодаря за информацията все пак
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Ходих в Ауто Италия и там ми казаха,че само букса не се продава
Вероятно е станало някакво недоразумение.Все си мисля че не изглеждам толкова руса,че да си сменя цялото окабеляване на мотора,заради една букса
Както и да е,проблемът е решен Благодаря за информацията все пак
Те и на мен в Милано Моторс заради 1 бутон на ключ искаха да ми сменят цялата заключваща система на скромната цена от 2500 лв. (преди 2 години).
Явно родните представителства добре си знаят дереджето и са си повярвали, че който отиде при тях е достатъчно "рус" да се върже на подобна идея.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Току що ми казаха "добрата" новина, че кормилната рейка трябва да се сменя.
Обявиха ми цена която за малко да ме откаже да я карам перманентно колата и сега започнах да търся за варианти от къде другаде мога да я купя.
За да съм сигурен че съм го превел правилно, става въпрос за част с номер:71794275
Има ли някой информация/идея от къде мога да я поръчам и разбира се да е на някаква нормална цена? Също дали трябва да се купи в комплект с нещо което трябва да се смени също при подмяна и като цяло ако я поръчвам от някъде какво трябва да взема?
Обявиха ми цена която за малко да ме откаже да я карам перманентно колата и сега започнах да търся за варианти от къде другаде мога да я купя.
За да съм сигурен че съм го превел правилно, става въпрос за част с номер:71794275
Има ли някой информация/идея от къде мога да я поръчам и разбира се да е на някаква нормална цена? Също дали трябва да се купи в комплект с нещо което трябва да се смени също при подмяна и като цяло ако я поръчвам от някъде какво трябва да взема?
Да, видях го и това, но се чудих дали му е нормалната цена. От Англия видях няколко на цени м/у 425 и 700 паунда, а местният дилър в Хезинки ме офертира с 950 евро за рейка която била напълно подновена, по негови думи практически нова с една година гаранция.
Тази просто ме съмнява да е нова за 499.
В България дали има от някъде да се поръча и на каква цена ще е? Няколко пъти срещах мнения за официалният дилър, има ли смисъл да се обаждам да ги питам дали ще я имат като част?
Без да ангажирам никой, по мои наблюдения и сравнявания, цените на определени части в Англия са горе-долу с 10-20 % по-скъпи в номинално изражение, отколкото в Европа, т.е. ако нещо е 100 евро в европа, в англия е 110-115 паунда.
Може и да не съм прав, но съм с такова впечатление....
в АутоИталия/Милано Моторс вече се предлага 36% отстъпка при сервизно обслужване на автомобили над 3 години
както и 10% при закупуване на резервни части
не знам как точно да го разбирам
ако тези 36% важат за труд и части мисля, че е доста приемливо
Благодарско предварително за съветите.
Рейките от англия са рециклирани Може да се рециклира тази рейка и излиза доста по-ефтино от споменатите цени
Мили колеги, задницата на 9-ката напоследък ми се набива с грозната си тръбЪ и ще мисля накакъв накрайник на ауспуха. Искам да стане дискретно, също си мислих направо да слагам от двете страни като на 2,4 но ако не съм сигурен, че ще стане много, много читаво ще се спра на вариант 1. Продават едни накрайници - китайска радост, а ми се ще да стане като хората, даже се чудих дали да не взема 2-ра употреба от 166 - за 14г не е мръднал. Дайте акъл по темата
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Мили колеги, задницата на 9-ката напоследък ми се набива с грозната си тръбЪ и ще мисля накакъв накрайник на ауспуха. Искам да стане дискретно, също си мислих направо да слагам от двете страни като на 2,4 но ако не съм сигурен, че ще стане много, много читаво ще се спра на вариант 1. Продават едни накрайници - китайска радост, а ми се ще да стане като хората, даже се чудих дали да не взема 2-ра употреба от 166 - за 14г не е мръднал. Дайте акъл по темата
слагай двойни, стои 100 пъти по-добре, аз не съм го направил само защото ми се свидят 700 лв за такива екстри - ако намериш нещо по-изгодно свиркай...
Мен също ме дразни много отдавна,ако измислиш читаво решение чакам да споделиш.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Каква е тази конфигурация 700лв, то тва ще е с гърнета, аз нямам намерение да правя чак такива изпълнения. Като е само с едно гърне пък прави впечатление, ще го пръсна с черен мат и по няма да се забелязва, ама който разбира ще гледа точно там, ще пуши различно и т.н. абее кофти, затова не виждам как ще стане читаво .. Да се насочат в една посока също е филм Трябва да е някой много голям разбирач тука из Бс, селски работи не ми се правят. Давайте акъл иначе с 1 ауспух ще си стоя май.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment